Aanbevelingen

‘Enthousiast, betrokken, belangstellend en met hart voor de stad. Zo ken ik Dilia. Mooi dat ze haar kwaliteiten als lijsttrekker wil inzetten voor Haarlem.

Hans Oostendorp – directeur Necker van Naem

Dilia Leitner ken ik als een energieke en kundige jonge vrouw met hart voor en kennis van Haarlem. Ze werkt hard voor een goede zaak, is invoelend, maar ook politiek strategisch. Kan leiding geven en vertrouwen bouwen.

Jan Hoekema – Burgemeester gemeente Wassenaar, voormalig lid Tweede Kamer D66

Toen ik haar actief zag worden binnen D66 wist ik meteen, zij is de ideale vertegenwoordiger van die inspirerende nieuwe generatie D66’ers. Al dat geklaag over de politiek is haar verre. Zij is zeer gedreven, zonder de starheid die dat vaak meebrengt. Frisse ambitie en resultaatgerichtheid kunnen kennelijk prima gepaard gaan met warmte en relativeringsvermogen. Kortom alle eigenschappen die een echte leider nodig heeft!

Marijke Mous – voormalig wethouder in Heemstede en secretaris van het Landelijk Bestuur D66

Als voormalig bestuurslid van D66 Haarlem en omstreken en ruim  11 jaar raadslidmaatschap van de buurgemeente Haarlemmerliede ben ik Dilia in  veel van haar diverse D66 hoedanigheden tegen gekomen. Ze pakt al haar klussen  gedegen en contentieus op. Daardoor ben ik er ook van overtuigd dat ze  buitengewoon geschikt is als lijsttrekker en beveel haar kandidatuur bij deze  van harte aan.

Gerard Jagers – fractievoorzitter D66 Haarlemmerliede

Ik beveel Dilia Leitner van harte aan als lijsttrekker voor D66 Haarlem. Ze is een gedreven, kundige en enthousiaste D66-er met een groot empatisch hart voor de stad. Juist nu heeft D66 en Haarlem een vrouw als Dilia nodig!

Rineke Gieske-Mastenbroek – D66 Twente West, voormalig lijsttrekker D66 Haarlem

Dilia is een warme persoonlijkheid.  Ze is altijd positief, maar ook kritisch en resultaatgericht, oprecht en geïnteresseerd. Ze zet zich met haar hart en ziel in voor de lokale zaak; een voorbeeld voor de politiek!     

 Guido Leitner  – broer

Dilia heb ik leren kennen als een positieve, energieke vrouw. Iemand die zich met hart en ziel inzet voor de partij. De handen uit de mouwen steekt. Verantwoordelijkheid neemt. Met een eigen visie, en altijd open voor ideeën van anderen. Wat mij betreft dé Haarlemse die de D66 visie als geen ander kan uitdragen.!

Lisalotte van der Tas – voormalig bestuurslid Jonge Democraten en campagneleider TK2010 D66Haarlem

Ik ken Dilia als een gedreven, intelligente vrouw die eerst goed luistert om daarna precies te benoemen waar het probleem zit en wat er moet gebeuren. Invoelen en doorpakken, dat is Dilia! Als inwoner van Haarlem kun je echt bij haar terecht. Zo heeft ze mij met praktisch advies op weg geholpen toen ik een veilige oversteek wilde creëren in de buurt van de school van mijn kinderen. Ze liet toen duidelijk zien dat het helpen van anderen datgene is wat haar drijft als politica. Dat zie je ook aan de manier waarop ze argumenten afweegt. Dilia weet heel goed wat ze wil, maar ze ‘durft’ haar mening aan te passen als de feiten daarom vragen. Als dat niet sterk en democratisch is?.!

Annekarijn Overduin – lid verkeerscommissie Basisschool De Kring Haarlem

%d bloggers liken dit: